Graving

Hos Hio Anlegg tilbyr vi omfattende gravetjenester for en rekke prosjekter i Gjøvik og omegn. Med vår moderne maskinpark og et team på 8 erfarne ansatte, er vi utrustet til å håndtere alt fra mindre grunnarbeid til større utgravningsprosjekter.

Enten det gjelder forberedelser til byggeprosjekter, utgraving for tomter, dreneringsarbeider eller landskapsforming, står vi klare til å levere arbeid av høy kvalitet. Vårt mål er å sørge for effektive og pålitelige gravingstjenester som møter våre kunders behov og overgår deres forventninger. Velg Hio Anlegg for en partner du kan stole på for ditt neste gravningsprosjekt.

Transport

Hio Anlegg er din pålitelige partner for transporttjenester, spesialisert i massetransport for både private og næringslivskunder i Gjøvik-regionen. Med en flåte av velutstyrte lastebiler og et dedikert team av profesjonelle sjåfører, håndterer vi effektivt transport av ulike typer masser, inkludert jord, sand, grus og annet byggemateriale. Vår prioritet er å tilby sikker, punktlig og effektiv transportløsninger som støtter våre kunders prosjekter og operasjoner.

Uansett omfanget av ditt behov, kan du stole på Hio Anleggs ekspertise for å sikre at dine materialer ankommer nøyaktig der de trengs, når de trengs.

Snøbrøyting

Når vinteren legger sitt hvite teppe over Gjøvik, står Hio Anlegg klare med våre snøbrøytingstjenester for å holde veier, innkjørsler og parkeringsplasser trygge og farbare. Med en effektiv flåte av snøryddingsutstyr og et team av erfarne operatører, sikrer vi rask respons på snøfall for å minimere forstyrrelser og øke sikkerheten. Vår tilnærming er proaktiv; vi overvåker værforholdene nøye for å sikre rettidig innsats.

Fra lett snøfall til de tyngste snøstormene, Hio Anleggs snøbrøytingstjenester er tilpasset for å møte de spesifikke behovene til både private hjem og bedrifter, og sørger for at vinterens utfordringer håndteres effektivt.